Lustrum

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Juridische Faculteitsvereniging Grotius, ontstaan uit de fusie van S.I. Grotius en J.F.V. Appél, viert in november dat 100 jaar geleden het juridisch genootschap Grotius werd opgericht. In de week van 13 t/m 19 november zal alles in het teken staan van het 20e lustrum van deze mooie vereniging. In die week, op donderdag 16 november, wordt het glas geheven om dankbaarheid te uiten voor de afgelopen honderd jaar en te proosten op de vele lustra die nog zullen komen.

Deze lustrumweek zit, zoals een feest van dit kaliber betaamd, vol met een breed scala aan activiteiten en evenementen. Van een congres tot een feest, van een juridisch dictee tot lasergamen in de Sterrewacht, en van een diner in slot loevestein tot biertjes proeven bij Olivier; er is voor ieder wat wils!

Zie de website van JFV Grotius voor meer informatie!

Programma Lustrumweek Grotius
Programma lustrumweek