Studenten pitchen hun bedrijfsidee

Langegracht 70
2312 NV Leiden

Entrepreneurship & Management

Het tweedejaarsvak Ondernemerschap & Innovatie vormt een uitdagende inleiding op bedrijfswetenschappen, ondernemerschap en innovatie. Het vak werd dit jaar gevolgd door zo’n 170 Nederlandse en internationale studenten.

De belangrijkste inzichten op het gebeid van ondernemerschap, innovatie en enkele gebieden die hieraan gerelateerd zijn – zoals marketing en finance – passeerden tijdens hoorcolleges, inspirerende gastcolleges en werkgroepen de revue.

Ook gingen studenten zelf aan de slag met ondernemerschap door middel van het schrijven van een businessplan en het pitchen van hun bedrijfsidee. De beste pitches werden geselecteerd; de betreffende teams presenteren op 31 oktober as hun idee voor een jury van experts tijdens de grote finale van dit vak, de Dragon’s Den.

Voor het programma; klik hier