Alumni-activiteit

Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
s'-Hertogenbosch

Vier het Leidens Ontzet  in ‘s Hertogenbosch!

3 Oktober is een datum die vrijwel elke Leidse alumnus associeert met Leiden.
Jaarlijks wordt er door vele alumni stilgestaan bij het Leidens Ontzet door op 3 oktober hutspot (of haring met witte brood) te eten, waar op de wereld zij zich op dat moment ook bevinden.

3 oktober in ’s Hertogenbosch

Een nieuw organisatiecomité waaronder alumnus Wim Kievits (Geschiedenis, 1976) grijpt deze gelegenheid graag aan om het Leidens Ontzet te vieren in Brabant. Het prachtige Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch leent zich heel goed voor een gezamenlijke 3 oktoberviering met alle Leidse alumni die hier in de buurt wonen. De viering wordt gecombineerd met een bezoek aan de succesvolle tentoonstelling De Jaren ’80 / Doemdenkers en Positivo’s.

Een unieke kans om samen te komen en ervaringen uit te wisselen, uiteraard onder het genot van een heerlijke hutspot!

Komt u ook?

We staan klaar om dit evenement te organiseren, maar voordat we hiermee starten peilen we graag of de interesse hiervoor bestaat.

Wilt u graag bij deze 3 oktoberviering aanwezig zijn, laat het ons dan weten door (geheel vrijblijvend) onderstaand formulier  in te vullen. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang. En houd in uw agenda in dat geval 3 oktober vast vrij!

Ook wanneer u Leidse alumni spreekt die geen uitnodiging hebben ontvangen:  ook zij zijn van harte welkom het formulier in te vullen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Alumnibureau van de Universiteit Leiden via info@alumni.leidenuniv.nl

Ja, ik ben geïnteresseerd