Alumni-activiteit

3 oktober 2018
Pannûkoek/Osteria Ciao Bella
Reutse Dijk 7
5264 PC Vught (op het terrein van de Isabellakazerne )

3 oktober-viering in regio ’s-Hertogenbosch

Hierbij nodigen wij wederom, na het geweldige event van vorig jaar, alle Leidse Alumni uit om de 3 oktober-viering 2018 met Leidse alumni in de regio 's-Hertogenbosch bij te wonen.
Met deze gelegenheid willen wij graag de traditie voortzetten om het Leids Ontzet te vieren in Brabant. De prachtige Isabellakazerne in Vught leent zich heel goed voor een gezamenlijke 3 oktoberviering met alle Leidse alumni die hier in de buurt wonen.

Het programma van deze middag/-avond is als volgt:
18.00u Verzameling voor de borrel en toespraken
19.00u Aanvang diner
21.00u Einde bijeenkomst, en gezellig natafelen

Een unieke kans om samen te komen en ervaringen uit te wisselen, uiteraard onder het genot van een heerlijke hutspot!

U komt toch ook?

Wilt u graag bij deze 3 oktoberviering aanwezig zijn, laat het ons dan weten door het formulier in te vullen onderaan deze uitnodiging. Uw deelnamekosten a €38,50 per persoon kunt u op 3 oktober op locatie via de pin betalen.

In de kosten zijn inbegrepen een 4tal consumpties bij welkom, tijdens borrel en de hutspot-maaltijd. Extra consumpties zijn voor eigen rekening.  Schrijft u zich in vóór 24 september!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ronald Schuurmans (schuurmansronald@hotmail.com) of Robby Potters (rpotters@home.nl).

Tot 3 oktober en met hartelijke groet,

Ronald Schuurmans, Robby Potters en Wim Kievits

Details en aanmelden

Woensdag 3 oktober 2018

18.00-21.00 uur

Locatie

Pannûkoek/Osteria Ciao Bella, op het terrein van de Isabellakazerne, Reutse Dijk 7 te Vught.
Bij aankomst parkeert u uw auto op een van de parkeerplaatsen bij de ingang en loopt u in 2 minuten naar het restaurant.

€38,50 p.p.

Aanmeldformulier
Bij inschrijving voor deze activiteit, gaat u akkoord met het delen van uw persoonsgegevens met het organiserend comité enkel ten behoeve van de organisatie van de 3 oktober viering.

Ronald Schuurmans schuurmansronald@hotmail.com
Robby Potters rpotters@home.nl