Alumni-activiteit

Sociëteit De Zwarte Arend
Peperstraat 15
5211 KM s'-Hertogenbosch

Vier het Leidens Ontzet  in ‘s Hertogenbosch!

3 Oktober is een datum die vrijwel elke Leidse alumnus associeert met Leiden.
Jaarlijks wordt er door vele alumni stilgestaan bij het Leidens Ontzet door op 3 oktober hutspot (of haring met witte brood) te eten, waar op de wereld zij zich op dat moment ook bevinden.

3 oktober in ’s Hertogenbosch

Een nieuw organisatiecomité waaronder alumnus Wim Kievits (Geschiedenis, 1976) grijpt deze gelegenheid graag aan om het Leidens Ontzet te vieren in Brabant. De Sociëteit De Zwarte Arend in ‘s-Hertogenbosch leent zich heel goed voor een gezamenlijke 3 oktoberviering met alle Leidse alumni die hier in de buurt wonen. De viering kan facultatief gecombineerd worden met een bezoek aan de succesvolle tentoonstelling De Jaren ’80 / Doemdenkers en Positivo’s.

Het programma van deze middag/-avond is als volgt:

Programma

16.00 (Voor belangstellenden) Ontvangst in Sociëteit De Zwarte Arend, Peperstraat 15, 5211 KM  's Hertogenbosch met kort woord van welkom en toelichting programma.
16.15 Bezoek tentoonstelling Jaren '80/ Doemdenkers en Positivo’s, in het 50m verder gelegen HNBM.
17.00 Verzameling voor de borrel en toespraken in Sociëteit De Zwarte Arend
- welkomstwoord door wethouder en alumnus mr. Huib van Olden
- start borrel
17.30 Start borrel
18.00 Aanvang diner in de Sociëteit De Zwarte Arend
20.00 (ca) Einde bijeenkomst, gasten vertrekken via uitgang Brasserie

Een unieke kans om samen te komen en ervaringen uit te wisselen, uiteraard onder het genot van een heerlijke hutspot!

U komt toch ook?

Wilt u graag bij deze 3 oktoberviering aanwezig zijn, laat het ons dan weten door vóór 28 september een bevestigingsmail te sturen aan wamkievits@ziggo.nl, én de deelname kosten van € 15,00 over te maken op NL92 ABNA 0409 6302 92 t.n.v. Kievits Heritage & Management Consultancy o.v.v. uw naam.

De kosten zijn voor de deelname aan de maaltijd. De haring tijdens de borrel wordt u aangeboden door de Leidse universiteit. De drankconsumpties tijdens de borrel en het diner zijn voor eigen rekening en worden alléén via pinbetaling afgerekend! U kunt de tentoonstelling van de Jaren 80 gratis bezoeken tegen vertoning van uw Museumkaart; anders bedraagt de toegangsprijs € 12,-

Uw betaling geldt als bewijs voor deelname aan deze bijeenkomst. Schrijft u zich in vóór 28 september!

Parkeergelegenheid is op loopafstand aanwezig in parkeergarage St-Jan, Hekellaan 25, en parkeergarage De Wolvenhoek, Wolvenhoek 12.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wim Kievits (wamkievits@ziggo.nl) of Ronald Schuurmans (schuurmansronald@hotmail.com)

Tot 3 oktober en met hartelijke groet,

Ronald Schuurmans en Wim Kievits