Alumni-activiteit

Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
5211 HT s'-Hertogenbosch

Vier het Leidens Ontzet  in ‘s Hertogenbosch!

3 Oktober is een datum die vrijwel elke Leidse alumnus associeert met Leiden.
Jaarlijks wordt er door vele alumni stilgestaan bij het Leidens Ontzet door op 3 oktober hutspot (of haring met witte brood) te eten, waar op de wereld zij zich op dat moment ook bevinden.

3 oktober in ’s Hertogenbosch

Een nieuw organisatiecomité waaronder alumnus Wim Kievits (Geschiedenis, 1976) grijpt deze gelegenheid graag aan om het Leidens Ontzet te vieren in Brabant. Het prachtige Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch leent zich heel goed voor een gezamenlijke 3 oktoberviering met alle Leidse alumni die hier in de buurt wonen. De viering wordt gecombineerd met een bezoek aan de succesvolle tentoonstelling De Jaren ’80 / Doemdenkers en Positivo’s.

Een unieke kans om samen te komen en ervaringen uit te wisselen, uiteraard onder het genot van een heerlijke hutspot!

Programma

16.00 Ontvangst in Gedeputeerdenkamer, HNBM, met kort woord van welkom en toelichting programma
16.15 Bezoek tentoonstelling Jaren '80/ Doemdenkers en Positivo’s.
17.00 Verzameling voor de borrel en toespraken
- welkomstwoord namens de Vrienden HNBM
- welkomstwoord door wethouder en alumnus mr. Huib van Olden
17.30 Start borrel
18.00 Aanvang diner in de Brasserie, onderdeel HNBM
20.00 (ca) Einde bijeenkomst, gasten vertrekken via uitgang Brasserie

U komt toch ook?

Wilt u graag bij deze 3 oktoberviering aanwezig zijn, laat het ons dan weten door dit formulier in te vullen, én de deelname kosten van € 60 over te maken op NL92 ABNA 0409 6302 92 o.v.v. uw naam.

In de kosten zijn inbegrepen een 6tal consumpties bij welkom, tijdens borrel en de maaltijd, alsmede de hutspot-maaltijd. Extra consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt de tentoonstelling van de Jaren 80 gratis bezoeken tegen vertoning van uw Museumkaart; anders bedraagt de toegangsprijs € 12,-

Uw betaling geldt als bewijs voor deelname aan deze bijeenkomst. Schrijft u zich in vóór 24 september!*

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wim Kievits (wamkievits@ziggo.nl) of Ronald Schuurmans (schuurmansronald@hotmail.com)

Tot 3 oktober en met hartelijke groet,