Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur

Nacht van de Nacht 2017 en open dag Oude Sterrewacht

Datum
zaterdag 28 oktober 2017 - zondag 29 oktober 2017
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Op zaterdag 28 oktober 2017 is de Nacht van de Nacht. De verlichting op veel Leidse monumenten wordt uitgeschakeld, om zo aandacht te vragen voor luchtvervuiling. Van dit donkere moment maakt de Oude Sterrewacht dankbaar gebruik: van 20u tot 23.30u is iedereen welkom om van de sterrenhemel te komen genieten! Meer informatie >

Op zondag 29 oktober vindt de jaarlijkse open dag van de Oude Sterrewacht plaats. Tijdens deze dag kunnen mensen gratis de Oude Sterrewacht bezoeken en van het historische pand genieten. De deuren gaan om 12 uur open en sluiten weer om 17 uur. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten van kinderworkshops en planetariumshows tot lezingen en quizzes; voor jong en oud is er iets leuks te doen. Meer informatie over de open dag >

In Leiden worden nog veel meer activiteiten georganiseerd rondom de Nacht van de Nacht. Bekijk de website voor het volledige programma.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.