Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Moot Court Lustrum

Datum
vrijdag 6 oktober 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Moot Court bestaat 25 jaar.

U heeft daaraan in de afgelopen jaren bijgedragen. Wij nodigen u graag uit dit lustrum met ons te vieren op vrijdag 6 oktober 2017 van 15:30-22:00 uur in het Kamerlingh Onnes Gebouw aan de Steenschuur 25 te Leiden.

Programma

Het programma bestaat uit een vertrouwde mix van inhoud, retorica, borrel en diner:

15:30-16:00    Inloop

16:00-16:15    Welkom door prof. mr. Clementine Breedveld-de Voogd

16:15-16:45    Toespraak van mr. Ankie Broekers-Knol

17:00-18:00    Workshops

18:00-19:00    Borrel

19:00-22:00    Diner

U kunt bij uw aanmelding kiezen uit de volgende workshops:

  • Harjo Pasveer, Stemvorming
  • Dr. Max van Duijn, Gedachtenlezen
  • Mr. Maarten Neuteboom, Dante en de liefde voor het recht
  • Mr. dr. Yvonne Erkens, Retoriek in de rechtszaal
  • Klassieke retorica (spreker nader bekend te maken)

Moot Court fotocompetitie

Grote kans dat u in de afgelopen 25 jaar als dank voor uw inzet de nodige parafernalia hebt ontvangen van Moot Court. Upload via de Facebookpagina van Moot Court uw mooiste, ludiekste of opmerkelijkste foto van bijvoorbeeld een Moot Court-paraplu, barbecueset of tuingereedschap in gebruik. Heeft u geen Facebook dan kunt u uw foto ook e-mailen naar: mootcourtlustrum@law.leidenuniv.nl. De beste inzending ontvangt een prijs.

Aanmelden en parkeren

U kunt zich voor het lustrum uitsluitend aanmelden via de website mootcourt25jaar.nl. Indien u zich vóór 15 september aanmeldt, ontvangt u een early bird-korting en betaalt u 20 euro in plaats van 25 euro.

Rondom het Kamerlingh Onnes Gebouw is de parkeergelegenheid beperkt. U kunt het beste parkeren op het parkeerterrein aan de Haagweg 8. Een cityshuttle brengt u kosteloos naar de plaats van bestemming.

Moot Court Lustrum
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.