Festival | Sportevenement

Universitair Sportcentrum
Einsteinweg 6
2333 CC Leiden

Leiden Science Run: Ren jij voor vluchtelingstudenten?

De Leiden Science Run is terug!
Ren jij ook weer mee voor vluchtelingstudenten?

Na de geslaagde eerste Science Run tijdens ons lustrumjaar, organiseren we een vervolgeditie op zaterdag 21 oktober. Verzamel een team, schrijf je in en start met trainen. Verbeter jouw eigen toptijd of zet een toptijd neer als je voor het eerst meeloopt. Laat je sponsoren door familie en vrienden en help vluchtelingstudenten.

Praktische informatie

De Leiden Science Run is een sponsorloop van 5 km in estafettevorm. Je rent in een team van vier personen. Het inschrijfgeld (sponsorgeld) voor deelname bedraagt € 5,- per persoon of € 20,- per team.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Alle opbrengsten (donaties & inschrijfgeld) gaan naar Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het UAF gelooft in het talent en doorzettingsvermogen van hoger opgeleide vluchtelingen en helpt bij hun studie en het vinden van een baan op niveau.

Aftermovie Leiden Science Run 2015