Alumni-activiteit

Media Park
Journaalplein 1
1217 WE Hilversum

Heb jij altijd al willen weten wat er gebeurt achter de schermen bij de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) en door wie? Dan hebben we goed nieuws! Het Jonge Alumni Netwerk brengt op donderdag 19 oktober een bezoek aan de NOS in Hilversum.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit bezoek zullen we worden rondgeleid door een aantal Leidse alumni die in verschillende rollen werkzaam zijn bij de NOS. Van hen horen we hoe zij vanuit hun Leidse achtergrond terecht zijn gekomen bij de NOS en hoe het is om in de mediawereld te werken. Ze nemen ons mee in het reilen en zeilen bij een grote publieke omroep. Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel in het Mediapark.

De rondleiders

De volgende alumni zullen ons een inkijkje geven in werken bij de NOS:

Roel Bolsius

alumnus politicologie en economieredacteur
Ruger Mazel alumnus geschiedenis en buitenlandredacteur
Amber Brantsen alumna bestuurskunde en presentator NOS Journaal
Melvin Captein alumnus journalistiek & nieuwe media en eindredacteur online
Bas de Vries  alumnus geschiedenis en onderzoeksjournalist en eindredacteur NOS Net

15.30 uur: Verzamelen
16.00 uur: Rondleiding met mogelijkheid tot vragen
17.30 uur: Borrel in Mediapark

Meer info en aanmelden

Donderdag 19 oktober
Tijd 16.00 - 17.30 uur
Locatie Mediapark Hilversum
Kosten €12,50 (incl. rondleiding en borrel)
Aanmelden Het is helaas dit event uitverkocht. Je kunt je wel nog aanmelden voor de wachtlijst.

Let op: wees er snel bij want er is maar plek voor max. 15 personen.

Twee weken voorafgaand aan het werkbezoek ontvang je van ons een e-mail met verdere relevante informatie (o.a. exacte locatie). Mocht je niet meer in de gelegenheid zijn om te komen dan vernemen we dat graag z.s.m.. We kunnen dan iemand anders blij maken met een plaats.