Eyes on the future

• Jeroen van den Hoven (TPB/TUDelft)
  • Tariq Abdul Muhaimin (PWC)
30 oktober 2017
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Namens de studenten van de TU Delft-master Engineering and Policy Analysis (EPA), nodigen we jullie graag uit voor het Eyes on the Future event. Dit is een speciaal event dat het global interdisciplinary EPA programma in Den Haag markeert.

Het event is een eye-opener voor hen die speciale belangstelling hebben voor de uitdagingen waar de wereld vandaag voor staat en voor de benodigde strategie├źn om die het hoofd te bieden. De EPA studenten zullen specifieke grote internationale uitdagingen presenteren die zij hebben bestudeerd in het licht van beleidsanalyses en zij zullen jullie uitnodigen deel te nemen in interactieve serious games.

Eyes on the Future Keynote sprekers

Prof. Dr. Jeroen van den Hoven (TPB/TUDelft) belichaamt de TU Delft in Den Haag, als hoogleraar Ethiek en Technologie. Hij was adviseur van de Nederlandse regering in diverse rollen.

Tariq Abdul Muhaimin (PWC) is afgestudeerd in Engineering and Policy Analysis (EPA) en is senior strategy consultant bij PwC. Hij was de beste TPM student in 2015. Hij is goed ingevoerd in het gebruik van strategische beslistools, in het bijzonder voor energie, geneeskunde en media.

Event details

Registratie