Universiteit Leiden

nl en

Debat | StepTalks

DuurzaamheidsDialoog: Eten van de Toekomst

  • Bas Cloo
Datum
16 oktober 2017
Tijd
Serie
StepTalks
Bezoekadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse Trap

Eten geeft de meeste mensen veel plezier, maar er liggen ook grote uitdagingen om de wereldbevolking te voeden met een gebalanceerd dieet. De Wereldvoedseldag vraagt daar al sinds 1981 wereldwijd aandacht voor. Ook bij de gemeente Den Haag staan we op 16 oktober tijdens de Wereldvoedseldag stil bij wat wij gaan eten in de toekomst.

Tijdens de DuurzaamheidsDialoog gaan we aan de slag met stellingen en meerkeuzevragen over voedsel die aangedragen zijn door  o.a. (Haagse) ondernemers en initiatiefnemers. Ook zoeken we samen met jou naar creatieve en innovatieve oplossingen om bewuster met eten om te gaan.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van bewust consumeren en voedsel van de toekomst? Kom dan op 16 oktober naar de DuurzaamheidsDialoog.

Over de spreker

Bas Cloo, een duurzame Dutch Cuisine chef, licht tijdens de DuurzaamheidsDialoog  nieuwe trends in duurzame voeding toe zoals eiwittransitie, lokale groente in de hoofdrol en no waste.

Registreren