Universiteit Leiden

nl en

In de media

Dankzij Spinoza - interview met Eveline Crone

Datum
donderdag 5 oktober 2017
Tijd
Serie
Dankzij Spinoza - interviewreeks
Locatie
-
NPO Cultura -
- -

In iedere aflevering van het vierdelige interviewprogramma Dankzij Spinoza vertelt een Spinozaprijswinnaar van dit jaar en een van vorig jaar over de impact van de prijs, waaraan een bedrag is verbonden van 2,5 miljoen euro.

In deze aflevering: ontwikkelingspsychologe Eveline Crone en taalwetenschapper/informaticus Piek Vossen. Crone laat zien hoe het gedrag van pubers samenhangt met de ontwikkeling van de hersenen. Vossen legt zich toe op het verbeteren van het begrip van taal door computers.

Het interview wordt om ca. 19.45u uitgezonden op het digitale themakanaal NPO Cultura

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.