Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Symposium: 'De coöperatie anno 2017'

Datum
dinsdag 12 september 2017
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Klein Auditorium

Op dinsdag 12 september 2017 organiseert de Universiteit Leiden in samenwerking met de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en de Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten (VOC) het symposium ‘De coöperatie anno 2017’ in het Klein Auditorium (Academiegebouw) van de Universiteit Leiden. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit symposium, dat plaatsvindt vanaf 13.00 uur (ontvangst lunch vanaf 12.00 uur) met om 17.30 uur een afsluitende borrel. 

Onderwerpen en sprekers

Tijdens het symposium verdiept u zich door middel van korte inleidingen afgewisseld met discussies over onder andere de volgende onderwerpen:

  • structuur van de coöperatie
  • financiering
  • aansprakelijkheid en governance
  • fiscaliteit coöperaties
  • nieuwe toepassingsgebieden

Genoemde onderwerpen worden behandeld door deskundige sprekers zoals Michiel Beudeker, Ger van der Sangen, Peter Dortmond, Jelle Nijland, Iris Wuisman en Niek Zaman (tevens dagvoorzitter).

Kosten en aanmelden

Uw investering voor deelname bedraagt € 399,- (VOC-leden betalen € 349,-). Dit is inclusief studiemateriaal, consumpties, lunch en borrel. Bij deelname aan het symposium worden 4 PE-punten toegekend.

Naar aanleiding van het symposium zal een speciale uitgave van Ars Notariatus met bijdragen van de sprekers worden samengesteld. Iedere deelnemer ontvangt dit boek kosteloos na het symposium. Schrijf u vandaag nog in via NotarisNet.

Student?

Ook studenten zijn welkom om dit symposium (gratis) bij te wonen, maar er is maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mail te sturen aan het secretariaat Notarieel recht, o.v.v. "aanmelding Symposium De Coöperatie anno 2017".
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.