Alumni-activiteit

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Spaanse Trappen

Alumni event Faculteit Governance and Global Affairs/Haagse Campus, ook studenten en medewerkers zijn welkom!

Welkomstwoord door Dr. Johannes Magliano-Tromp, portefeuillehouder onderwijs, faculteitsbestuur van de Faculteit Governance and Global Affairs.

Analyse Troonrede, Miljoenennota en Belastingplan

• Troonrede: hoe overtuigend waren presentatie en argumentatie, welke nieuwe begrippen vallen op?
    Door prof. dr. Jaap de Jong, hoogleraar Journalistiek en nieuwe media.

• Trendanalyse Troonrede: welke onderwerpen vragen de aandacht? Welke veranderingen worden aangesneden of juist niet genoemd?
    Door dr. Gerard Breeman, universitair docent Beleid en beleidsagenda, en prof. dr. Arco Timmermans, bijzonder hoogleraar Public Affairs.

• De Miljoenennota en Belastingplan 2018 op hoofdlijnen.
    Door prof. dr. Koen Caminada, hoogleraar Empirische analyse van sociale en fiscale regelgeving.

Aanmelden via dit formulier

18.00: Inloop