Studievoorlichting | Openingsbijeenkomst

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
C131

Op maandag 4 september 2017 gaat de master Ondernemingsrecht van start met een openingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle studenten die in september 2017 beginnen aan de master en voor de studenten die van plan zijn de scriptie voor de master Ondernemingsrecht te schrijven in het academisch jaar 2017/2018.

Tijdens de bijeenkomst zal belangrijke informatie worden gegeven over de vakken in de master Ondernemingsrecht en over de masterscriptie. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de docenten die onderwijs geven in de master alvast te leren kennen.

De bijeenkomst zal worden gehouden op maandag 4 september om 11:15 uur in het Kamerlingh Onnes Gebouw (lokaal nader bekend te maken).  Aansluitend is er koffie met koek.