Studievoorlichting

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Grotiuszaal, A 051

Op vrijdag 1 september 2017 gaat de master Forensische Criminologie van start met een openingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle studenten die in september 2017 beginnen aan de master.

De bijeenkomst zal beginnen met een enthousiasmerend college van prof. dr. Jan de Keijser, die een aantal belangrijke onderwerpen zal behandelen die raken aan het programma van het komend jaar. Aanvullend zal belangrijke informatie worden gegeven over de vakken in de master Forensische Criminologie en over de masterscriptie. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de docenten die onderwijs geven in de master alvast te leren kennen. Aansluitend op deze bijeenkomst is er een lunch voor alle studenten en docenten. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 1 September!

De bijeenkomst zal worden gehouden op vrijdag 1 september om 11:00 uur in de Grotiuszaal (zaal A051  van het Kamerlingh Onnes Gebouw). Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met de masterco√∂rdinator: Jochem Jansen.