Studievoorlichting

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
B 030

Op vrijdag 1 september 2017 gaat de master Criminologie en Veiligheidsbeleid van start met een openingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle studenten die in september 2017 beginnen aan de master.

Tijdens de bijeenkomst zal belangrijke informatie worden gegeven over de vakken in de master Criminologie en Veiligheidsbeleid en over de masterscriptie. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de docenten die onderwijs geven in de master alvast te leren kennen.

De bijeenkomst zal worden gehouden op vrijdag 1 september om 11:00 uur in zaal B030 van het Kamerlingh Onnes Gebouw.  Aansluitend vindt er een lunch plaats. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met de masterco√∂rdinator: Jelle Brands.