Festival | Opening

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
C1

Op dinsdag 5 september 2017 organiseert de faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen de facultaire opening van het academisch jaar 2017 - 2018. Alle medewerkers en studenten zijn vanaf 15:30 uur van harte welkom in de Gorlaeus Laboratoria om met een verrassend programma samen het nieuwe academische jaar te starten.

De opening van het academisch jaar start om 16:00 uur. Decaan Geert de Snoo opent het programma, gevolgd door een publiekslezing van Marc Koper, hoogleraar Katalyse en oppervlaktechemie. Marc Koper doet onderzoek naar de basis voor een CO2-neutrale toekomst en richt zich daarbij op energie uit zonlicht en water: dát zou een oplossing zijn voor ons grootste milieuprobleem. Zijn lezing gaat over de (on)mogelijkheden van duurzame energie.

NB. Om de opening voor al onze medewerkers en studenten toegankelijk te maken, is het programma in de zaal volledig in het Engels.

Programma:

15:30 uur

Ontvangst en inloop in collegezaal 1 van de Gorlaeus Laboratoria

16:00 uur

Opening Academisch Jaar 2017-2018 Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen:

Aanvang door Prof. dr. Geert de Snoo, decaan van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen

Publiekslezing door Prof. dr. Marc Koper

Verrassingsoptreden

Afsluiting met een ‘special’ voor onze studenten

17:00 uur

Borrel in de centrale hal van de Gorlaeus Laboratoria