Congres/symposium | Universitaire plechtigheid

Pieterskerk
Pieterskerkhof 1A
2311 SR Leiden

Het College van Bestuur van de Universiteit Leiden nodigt u graag uit voor het bijwonen van de opening van het academisch jaar 2017-2018.

Portret van Merijn Tinga
Merijn Tinga verzorgt de openingsspeech

• Binnenkomst studenten- en bestuurderscortège
  • Welkom door prof.mr. Carel Stolker, rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur
  • Openingsspeech door Merijn Tinga, Leids alumnus Biologie, Plastic Soup Surfer en voorvechter van een duurzame wereld waarin we alles recyclen
  • Muzikaal intermezzo, uitgevoerd door het Grootkoor van het Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum
  • Learning@LeidenUniversity, door prof.dr.ir.drs. Hester Bijl, vice-rector magnificus
  • Uitreiking van de LUS Onderwijsprijs 2017 door Ghislaine Voogd, voorzitter van het Leids Universitair Studentenplatform (LUS)
  • Uitreiking van de Gratama Wetenschapsprijs 2017
  • Sluiting door prof.mr. Carel Stolker
  • Receptie

U wordt verzocht vóór 14:55 uur plaats te nemen. Het programma begint om 15:00 uur precies.  Na afloop van de plechtigheid, om omstreeks 16:30 uur, is er een receptie in de Pieterskerk.

Live-uitzending en vertaling

De openingsplechtigheid is live te volgen via de homepage van de universiteit. De plechtigheid wordt simultaan vertaald in het Engels.