Universiteit Leiden

nl en

Festival

Nacht van Kunst en Kennis

Datum
16 september 2017 - 17 september 2017
Bezoekadres
 
 Leiden

Nachtcolleges van topwetenschappers

Op zaterdag 16 september staat Leiden weer in het teken van de Nacht van Kunst & Kennis, met een verrassende mix van wetenschap, theater, muziek en kunst. De Universiteit Leiden is nauw betrokken bij de organisatie. Behalve dat academische locaties als de Hortus botanicus hun deuren openen, doen ook veel Leidse hoogleraren en onderzoekers mee. Ieder jaar hebben duizenden bezoekers de keuze uit meer dan 150 acts, vaak op locaties die normaal niet toegankelijk zijn. Jong en oud zijn van harte welkom tijdens deze wonderlijke avond.

Kaarten voor de Nacht van Kunst en Kennis 2017 zijn nog niet beschikbaar.

Gezocht: kunstenaars, wetenschappers, studenten en creatievelingen

Heb jij een idee om kunst en wetenschap te verbinden? Stuur ons je voorstel, en wie weet wordt jouw idee werkelijkheid! Lees meer >