Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Masterclass

Masterclass: Effectief Lobbyplannen Maken

Datum
donderdag 2 november 2017
Tijd
Locatie
SBS
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Masterclass: Effectief Lobbyplannen Maken

Als Public Affairs professional is het belangrijk dat u uw uiteindelijke doel goed voor ogen hebt. Vanuit het beoogde doel is het immers mogelijk om gefocust en planmatig te werk te gaan. Het opstellen van een goed plan blijkt echter in de praktijk geen eenvoudige opgave. Waaruit bestaat een lobbyplan en wat maakt het effectief? Daarover gaat deze masterclass.

ls Public Affairs professional is het belangrijk dat u uw uiteindelijke doel goed voor ogen hebt. Vanuit het beoogde doel is het immers mogelijk om gefocust en planmatig te werk te gaan. Het opstellen van een goed plan blijkt echter in de praktijk geen eenvoudige opgave. Waaruit bestaat een lobbyplan en wat maakt het effectief? Daarover gaat deze masterclass.

Peter van Keulen, zelf ervaren lobbyist, gaat in op alle ins en outs van het maken van een goed, gedragen en vooral ook effectief lobbyplan. Hij vertelt u hoe u een plan kunt opstellen en waaraan een lobbyplan moet voldoen. In een kleine groep van maximaal 9 deelnemers, oefent u tijdens de masterclass aan de hand van een reële casus.  Vervolgens bieden wij u de gelegenheid dit geheel naar uw eigen praktijk te vertalen.

Na deze dag kent u alle ingrediënten van een lobbyplan dat werkt!

Peter van Keulen, zelf ervaren lobbyist, gaat in op alle ins en outs van het maken van een goed, gedragen en vooral ook effectief lobbyplan. Hij vertelt u hoe u een plan kunt opstellen en waaraan een lobbyplan moet voldoen. In een kleine groep van maximaal 9 deelnemers, oefent u tijdens de masterclass aan de hand van een reële casus.  Vervolgens bieden wij u de gelegenheid dit geheel naar uw eigen praktijk te vertalen.

Na deze dag kent u alle ingrediënten van een lobbyplan dat werkt!

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.