Lustrumviering

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Dit jaar bestaat de Nederlandse master opleiding Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden vijf jaar. Dit wordt feestelijk gevierd op maandagavond 11 september 2017.

Op maandagavond 11 september 2017 wordt het 5-jarig bestaan van de master Jeugdrecht feestelijk gevierd in het Kamerlingh Onnes Gebouw. De gasten worden om 18:30 uur ontvangen. Om 19:00 uur zullen de decaan van de Rechtenfaculteit, prof. dr. Joanne van der Leun en de voorzitter van de Afdeling Jeugdrecht, prof. mr. drs. Mariëlle Bruning, de avond openen. De Afdeling Jeugdrecht is vereerd met de komst van prof. mr. Ybo Buruma, raadsheer bij de Hoge Raad, die een lezing zal houden over ‘de goede rechter en het jeugdrecht’. Een cabaret optreden van masterstudent Thijs Hannema en een filmpje in het kader van ‘5 jaar master Jeugdrecht’ zullen volgen en tot slot zullen de alumnicommissie en studievereniging aan het woord komen. De jubileumavond zal worden afgesloten met een feestelijke borrel.

U bent van harte welkom om de jubileumavond bij te wonen. Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de catering hopen wij toch een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen. Zou u hiervoor het aanmeldingsformulier  in willen vullen?

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Denise Verkroost  (d.s.verkroost@law.leidenuniv.nl).