Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lunchlezing Leiden Teachers' Academy: Hoe ontwerp je een digitaal platform Academische Vaardigheden?

Datum
dinsdag 19 september 2017
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
B104

Academische vaardigheden vormen een belangrijke onderdeel in het universitaire onderwijs. Studenten worden geacht deze vaardigheden in elk volgend studiejaar uit te breiden en op een hoger niveau te brengen. In de praktijk blijkt echter dat studenten vaak moeite hebben om reeds geleerde vaardigheden op het juiste moment toe te passen dan wel verder te ontwikkelen. Om de Academisch Vaardigheden-leerlijn binnen de opleiding Kunstgeschiedenis te ondersteunen heeft teaching fellow Helen Westgeest als onderdeel van haar LTA-project een website ontwikkeld waarin onderwijsmaterialen en informatie m.b.t. Academische Vaardigheden zijn opgenomen. In deze lunchlezing zal Helen de ontwikkeling en toepassing van dit platform toelichten en u informeren over de Community of Practice Academische Vorming. Laat u inspireren om een dergelijk platform binnen de eigen opleiding of faculteit vorm te geven!  

De Lunchlezing is een initiatief van de Leiden Teachers' Academy (LTA) en bedoeld voor docenten die hun onderwijs willen verbeteren. Voor broodjes wordt gezorgd. Inschrijven is nodig in verband met de catering en kan tot 15 september. U kunt zich aanmelden via e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.