Alumni-activiteit

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Voorinschrijving Alumni Event 21 september 2019

Kom op zaterdag 21 september 2019 terug naar Leiden en beleef een onvergetelijke middag en avond!

De Universiteit Leiden opent na het grote succes van vorige jaren wederom de deuren speciaal voor haar alumni. Of u nu recent bent afgestudeerd of decennia geleden: u bent allen welkom tijdens het Alumni Event voorafgaand aan de Nacht van Ontdekkingen.

Programma Alumni Event

15.00 uur - Voorprogramma
Voordat het Alumni Event officieel van start gaat bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het voorprogramma. We zijn nog hard aan het werk om dit rond te krijgen.
Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u op later tijdstip meer informatie over het voorprogramma en de mogelijkheid om u hiervoor aan te melden.

16.00 uur - Registratie, inloop & start Alumni Event
Het Alumni Event vindt plaats in de zalen & tuin van de Faculty Club. Tijdens de borrel is er volop gelegenheid om bij te praten met oud-studiegenoten, vrienden, hoogleraren en mede-alumni.

17.00 uur - Opening
De officiele opening van het Alumni Event rond 17.00 uur wordt gedaan door Prof.mr. Carel Stolker, Rector Magnificus en Voorzitter College van Bestuur Universiteit Leiden.

17.30 uur - Buffet
Na het maken van een mooie groepsfoto wordt het buffet geopend en kunt u zich onder het genot van een hapje en drankje opmaken voor de Nacht van Ontdekkingen.

Tijdens de borrel en diner vinden diverse activiteiten plaats waar iedere jonge en oudere alumnus/alumna aan mee kan doen. Of u nu alleen komt of met uw hele studie-of jaarclub: er is genoeg te doen in en om de Faculty Club!

18.30 uur - Nacht van Ontdekkingen
Aansluitend aan het Alumni Event kunt u met de Passe-Partout die u van ons krijgt deelnemen aan de Nacht van Ontdekkingen: het festival boordevol kunst en wetenschap op en rond het Rapenburg. Deze avond wordt georganiseerd door diverse wetenschappelijke en culturele instanties zoals de universiteit zelf en Leidse musea.

Meer informatie & Aanmelden

Datum Zaterdag  21 september 2019
Tijden 15.00 uur Voorprogramma
16.00 - 19.00 uur Alumni Event
Vanaf 18.30 uur Nacht van Ontdekkingen
Locatie Faculty Club
Rapenburg 73
2311 GJ  Leiden
Doelgroep Alle afgestudeerden van Universiteit Leiden & partners
Kosten € 27,50 p.p.

Dit is inclusief:

• Voorprogramma
  • Borrel
  • Maaltijd
  • Passe Partout voor de Nacht van Ontdekkingen
Registeren
   Registratiemogelijkheid volgt zo spoedig mogelijk.

Vragen?

Voor vragen kunt u mailen met het Alumnibureau van de Universiteit Leiden: info@alumni.leidenuniv.nl.

* Voorwaarden:
Restitutie is niet mogelijk.
Gegevens van Leidse alumni worden vergeleken met die in de universitaire alumnidatabase en daar waar relevant worden de gegevens in de universitaire alumnidatabase aangevuld. Deze gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Bij het afrekenen gaat u akkoord met de voorwaarden van Ingenico.
Tijdens dit evenement worden foto's en filmopnamen gemaakt voor promotionele doeleinden. Bij aanmelding stemt u hier mee in.
KVK nummer: 27368929
BTW nummer: NL001935549B01