Alumni-activiteit

Faculty Club (Academiegebouw)
Rapenburg 73
 Leiden

Kom op zaterdag 16 september 2017 terug naar Leiden en beleef een onvergetelijke middag en avond!

De Universiteit Leiden opent na het grote succes van vorige jaren wederom de deuren speciaal voor haar alumni. Of u nu recent bent afgestudeerd of decennia geleden: u bent allen welkom tijdens het Alumni Event voorafgaand aan de Nacht van Kunst & Kennis.

Programma Alumni Event

15.30 uur - Voorprogramma: Speeddating of rondleiding nieuwe Asian Library
Voordat het Alumni Event officieel van start gaat bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het voorprogramma. Maak kennis met andere, nog onbekende alumni tijdens de Speeddating of neem een kijkje in de nieuwe Asian Library tijdens de rondleiding speciaal voor alumni.
Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u op later tijdstip meer informatie over het voorprogramma en de mogelijkheid om u hiervoor aan te melden.

16.30 uur - Registratie, inloop & start Alumni Event
Het Alumni Event vindt plaats in de zalen & tuin van de Faculty Club. Tijdens de borrel is er volop gelegenheid om bij te praten met oud-studiegenoten, vrienden, hoogleraren en mede-alumni.

De officiele opening van het Alumni Event wordt gedaan door Prof.mr. Carel Stolker, Rector Magnificus en Voorzitter College van Bestuur Universiteit Leiden. Speciaal voor u geven vervolgens twee Leidse hoogleraren een kort en exclusief college. Tijdens de registratie in de Faculty Club kunt u zich voor één van deze twee optredens aanmelden.

18.30 uur - Buffet
Na de optredens wordt het buffet geopend en kunt u zich onder het genot van een hapje en drankje opmaken voor de Nacht van Kunst en Kennis.

Tijdens de borrel en diner vinden diverse activiteiten plaats waar iedere jonge en oudere alumnus/alumna aan mee kan doen. Of u nu alleen komt of met uw hele studie-of jaarclub: er is genoeg te doen in en om de Faculty Club!

20.00 uur - Nacht van Kunst & Kennis
Aansluitend aan het Alumni Event kunt u met de Passe-Partout die u van ons krijgt deelnemen aan de Nacht van Kunst & Kennis: het festival boordevol kunst en wetenschap op en rond het Rapenburg. Deze avond wordt georganiseerd door diverse wetenschappelijke en culturele instanties zoals de universiteit zelf en alle Leidse musea.

Meer informatie & Aanmelden

Datum Zaterdag 16 september 2017
Tijden 16.30 - 20.00 uur
Locatie Faculty Club
 Rapenburg 73
 2311 GJ  Leiden
Doelgroep Alle afgestudeerden van Universiteit Leiden & partners
Kosten € 25,-

Dit is inclusief:

• Voorprogramma
  • Borrel
  • Exclusieve toegang tot de colleges
  • Maaltijd
  • Passe Partout voor de Nacht van Kunst & Kennis
Registeren* Meld u aan via deze link

Vragen?

Voor vragen kunt u mailen met het Alumnibureau van de Universiteit Leiden: info@alumni.leidenuniv.nl

* Voorwaarden:
Restitutie is niet mogelijk.
Gegevens van Leidse alumni worden vergeleken met die in de universitaire alumnidatabase en daar waar relevant worden de gegevens in de universitaire alumnidatabase aangevuld. Deze gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Bij het afrekenen gaat u akkoord met de voorwaarden van Ingenico.
KVK nummer: 27368929
BTW nummer: NL001935549B01