Congres/symposium

Koninklijke Bibliotheek
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag

U bent van harte uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe editie van het tijdschrift TXT.

Ieder jaar publiceren de studenten van Book and Digital Media Studies, een masterstudie binnen de faculteit Geesteswetenschappen, in samenwerking met Academic Press Leiden het academische tijdschrift TXT. Dit tijdschrift houdt zich bezig met tekst in al haar vormen, haar evolutie en haar invloed op de samenleving. De editie van dit jaar, 'Navigating a World of Text' wordt gesponsord door de Koninklijke Bibliotheek.

De lancering van dit magazine zal plaatsvinden op 7 september 2017 in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Het zal bestaan uit een korte presentatie door de KB en een panel-discussie, en zal worden afgesloten met een borrel. Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden zijn van harte welkom deze lancering bij te wonen.

Aanmelden kan via het online registratieformulier.