Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Wat te doen met je poen, een workshop over gelddilemma’s bij starters

28 september 2017
Faculty Club
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Het is voor de meesten van ons niet het meest favoriete, maar wel een confronterend onderwerp: geld. Geld maakt immers niet (geheel) gelukkig, maar is wel handig bij het doen van de boodschappen, voor het aftikken van de huur of het kopen van een kaartje voor je favoriete popconcert. Of we het nou willen of niet, onze persoonlijke financiële situatie heeft veel invloed op ons leven. Misschien heb je forse vaste lasten, een hoge studieschuld, een tegenvallend startersalaris, en vind je het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Of misschien heb je wel wat geld gespaard, en overweeg je om te gaan beleggen. En heb je wel eens nagedacht over je financiële situatie na je pensioen? In deze workshop laat het Nibud haar licht schijnen over tal van deze gelddilemma’s, speciaal voor starters.

Wat kun je verwachten?

Op donderdagavond 28 september a.s. organiseert het Jonge Alumni Netwerk een workshop over persoonlijke geldzaken, waarin onder andere bovenstaande vragen zullen worden beantwoord. De workshop wordt verzorgd door Bas Schuurmans, projectleider Startpunt Geldzaken bij het Nibud. Het Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud, Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de stichting Certificering FFP, waarin kennis over alle aspecten van persoonlijke geldzaken wordt gebundeld. Gedurende de avond zal Bas vertellen over financial life planning, ga je met andere deelnemers in gesprek, en zul je concrete tips krijgen over risico’s en mogelijkheden in verschillende financiële situaties.

19.30 - 20.00 uur: Inloop met drankje
20.00 - 21.30 uur: Inhoudelijk programma
21.30 - 22.30 uur: Afsluitende borrel

Meer info en aanmelden
Dit event is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Donderdag 28 september
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Locatie Faculty Club Leiden (Rapenburg 73)
Kosten €10,-
Aanmelden Meld je hier aan

Let op: Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol!

Volg ons event ook via Facebook.