Studievoorlichting

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
C006

Op donderdag 7 september organiseert de afdeling Sociaal recht i.s.m. met de arbeidsrechtelijke studievereniging Sine Labore Nihil haar jaarlijkse informatiebijeenkomst om 16 uur in KOG/zaal C006. Tijdens deze bijeenkomst ontvangen de nieuwe masterstudenten informatie over de master Arbeidsrecht. De informatiebijeenkomst biedt tevens de mogelijkheid kennis te maken met de docenten die het onderwijs in de master verzorgen en de bestuursleden van Sine Labore Nihil. Aansluitend op de informatiebijeenkomst vindt het eerste hoorcollege van het vak arbeidsovereenkomstenrecht van 17 tot 19 uur plaats.  Tenslotte zal om 19 uur worden afgesloten met een borrel, waarvoor we jullie van harte uitnodigen.

LET OP:  het eerste hoorcollege van Arbeidsovereenkomstenrecht is niet het eerste vak in de master Arbeidsrecht dat in die week start. Op maandag 4 en woensdag 6 september vinden nl. de hoorcolleges van ILS – Arbeid en onderneming plaats!