Lezing | Seminar

Steenschuur 25
2311 ES Leiden
B0.20

Tijdens de ILS Lunch Seminars kunnen alle onderzoekers van de faculteit hun onderzoek presenteren. Het doel is om op een toegankelijke en efficiënte manier op de hoogte zijn van onderzoeken van verschillende onderzoeksprogramma's en instituten. Gedurende een seminar van een uur zullen twee of drie sprekers aan het woord komen

Voor de lunch wordt gezorgd tijdens de seminars die elke maand plaatsvinden. Neem contact op met Olaf van Vliet (o.p.van.vliet@law.leidenuniv.nl) om je in te schrijven als een spreker bij een ILS Lunch Seminar of om je aan te melden als bezoeker om verzekerd te zijn van een lunch! Bezoek de ILS website voor meer nieuws en activiteiten rondom ILS 2.0.

21 September 2017 12.00 - 13.00 uur (KOG B0.20).

• Met de eerste presentatie van Prof. Jannemieke Ouwerkerk over “The Exercise of EU Criminalisation Powers after Lisbon”. De tweede presentatie wordt gegeven door Magdalena Jozwiak LLM over e-SIDES (ethische en maatschappelijke impact van data science), dit is een project dat door de Europese Commissie wordt gefinancierd onder het Horizon 2020 programma.