Universiteit Leiden

nl en

Debat

Forum discussion #NotATarget

Datum
donderdag 28 september 2017
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse Trap

“Protection of Medical Personnel and Facilities in Armed Conflict”

Artsen zonder Grenzen en het Leids Universitair Medisch Centrum organiseren op donderdag 28 september een forumdiscussiemiddag op de LUMC Campus in Den Haag (Wijnhaven Gebouw) rond het thema #NotATarget.

Panelleden vanuit het LUMC, het Kalshoven-Gieskes Forum voor Internationaal Humanitair Recht, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Artsen zonder Grenzen zullen het onderwerp allen vanuit hun eigen perspectief belichten waarna er ruimte is voor vragen en discussie.

Aanmelden

U kunt deze link gebruiken om u gratis aan te melden.

Meer informatie is in de Engelse agenda te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.