Alumni-activiteit

Een nieuwe focus en een nieuw gebouw voor Filosofie – Ontdek het tijdens de Alumni-middag

16 september 2017
P.J. Veth
Nonnensteeg 1-3
2311 VJ Leiden

Op zaterdag 16 september organiseert de opleiding Filosofie een alumni-middag. Deze vindt plaats op de nieuwe locatie van de opleiding: het P.J. Vethgebouw, naast de Hortus Botanicus. De nieuwe hoogleraar Comparative Philosophy houdt een lezing, en aansluitend is er een rondleiding door het prachtig gerenoveerde gebouw. Vanaf 16.30 kunt u aansluiten bij het alumni-event van de Universiteit Leiden en zelfs de avond voortzetten bij de Leidse Nacht van Kunst en Kennis.
Alle alumni Filosofie zijn van harte uitgenodigd deze middag bij te wonen!

14.00 Inloop met koffie en thee

14.40 Welkom en Leidse ontwikkelingen: Prof. Dr. James McAllister, Wetenschappelijk Directeur

15.00 Lezing Prof. dr. Douglas Berger, Hoogleraar Comparative Philosophy

15.45 Rondleiding door het P.J. Vethgebouw

16.30 Start Leiden Alumni Event (Faculty Club, Rapenburg 73)

Aanmelden

Deze bijeenkomst is gratis, maar u dient zich wel aan te melden vóór 4 september 2017.

Ik meld mij aan voor de alumni-middag Filosofie

Voor het Leiden Alumni Event in combinatie met de Nacht van Kunst en Kennis dient u zich separaat aan te melden, dat kan via deze link.

Zijn uw gegevens actueel?

Om u op de hoogte te houden van toekomstige alumnibijeenkomsten, hebben wij uw actuele gegevens nodig. U kunt deze actualiseren via dit formulier.