Universiteit Leiden

nl en

Lezing

De toekomst van het postkoloniale verleden: de representatie voorbij

  • Prof.dr. Elleke Boehmer (Universiteit van Oxford)
Datum
vrijdag 22 september 2017
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Klein Auditorium

Op vrijdag 22 september 2017 zal in Leiden de Eerste Indische Letterenlezing gehouden worden door prof. dr. Elleke Boehmer (University of Oxford): De toekomst van het postkoloniale verleden: de representatie voorbij.

Studenten, docenten, vakgenoten en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. De lezing vindt plaats in het Klein Auditorium in het Academiegebouw te Leiden en begint om 16.15 uur. Aansluitend wordt een drankje geschonken. De toegang is vrij, maar u dient tijdig een plaats te reserveren door een e-mail te sturen naar secr.indischeletteren@gmail.com. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Engelse uitgave

De lezing zal in het Engels worden uitgegeven onder de titel The Future of the Postcolonial Past: Beyond Representation door Leiden University Press. U kunt in het bezit komen van een of meer exemplaren door € 9,50 (of een veelvoud daarvan) over te maken op IBAN NL65INGB0001977068 van Indische Letteren onder vermelding van ‘Boehmer’. Gelieve bij uw betaling op de overschrijving uw naam en adres te vermelden! Voor abonnees bedraagt de prijs € 8,00.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.