Universiteit Leiden

nl en

In de media

Dankzij Spinoza - Interview Corinne Hofman

Datum
donderdag 21 september 2017
Tijd
Serie
Dankzij Spinoza - interviewreeks
Locatie
-
NPO Cultura -
- -

In iedere aflevering van het vierdelige interviewprogramma Dankzij Spinoza vertelt een Spinozaprijswinnaar van dit jaar en een van vorig jaar over de impact van de prijs, waaraan een bedrag is verbonden van 2,5 miljoen euro.

In deze aflevering: biofysicus Alexander van Oudenaarden en archeoloog Corinne Hofman. Van Oudenaarden is pionier op het gebied van de ’single-cell’ biologie. Hofman herschrijft de geschiedenis van het Caribisch gebied en onderzoekt de lokale Indiaanse cultuur.

Het interview wordt om ca. 19.45u uitgezonden op het digitale themakanaal NPO Cultura

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.