Congres/symposium

20ste congres Society for the Study of Behavioural Phenotypes

14 september 2017 - 16 september 2017

Leiden

Van 14 t/m 16 september vindt de 20ste editie van het International Research Symposium van de SSBP plaats in Leiden. SSBP staat voor Society for the Study of Behavioural Phenotypes.

Een abstract indienen kan t/m 31 mei ››

De vereniging heeft als missie het samenbrengen van clinici: kinderneurologen, kinderpsychiaters, genetici - klinisch onderzoekers en basiswetenschappers die een interesse delen in de pathofysiologie, diagnostiek en behandeling van genetische syndromen en de hiermee geassocieerde cognitieve- en gedragsproblemen. Het symposium betreft dus een echte kruisbestuiving tussen mensen met complementaire achtergronden en een gedeeld interessedomein.

Inschrijven

Wij hopen op veel interesse vanuit de Faculteit Sociale Wetenschappen en het Leids Universitair Medisch Centrum. Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Inschrijven kan tot en met 1 augustus ››

Locatie

Voor deze feestelijke editie van het congres doen we enkele van de mooiste/leukste plekken van Leiden aan, zoals de Hortus, Scheltema, en het Rijksmuseum voor Oudheden voor het congresdiner!

Bezoek de congreswebsite voor meer informatie, over registratie, het programma met invited speakers en het indienen van abstracts

Society for the Study of Behavioural Phenotypes