Alumni-activiteit

Het Kijkhuis
Vrouwenkerkkoorstraat 9
2312 WP Leiden

Op vrijdag 8 september organiseert de Afdeling Staats- en bestuursrecht de jaarlijkse Master Kick-off BBQ. Voor dit inmiddels traditionele openingsevent van het nieuwe academisch jaar zijn alle medewerkers, masterstudenten en alumni van de Master Staats- en bestuursrecht van harte uitgenodigd!

Professor Job Cohen zal de avond openen en aansluitend bestaat de mogelijkheid om tijdens het speeddaten kennis te maken met de nieuwe masterstudenten en met hen te spreken over de carrièremogelijkheden in het Staats- en bestuursrecht.

Voorafgaand aan de barbecue zal de Master Kick-off plaatsvinden in Het Kijkhuis te Leiden. De vertoning van de film ‘All the Kings Men’, op staats- en bestuursrechtelijke wijze geïntroduceerd door Geerten Boogaart, vormt de aftrap van het nieuwe masterjaar. Ook hiervoor ben je van harte uitgenodigd!

Het programma op 8 september ziet er als volgt uit:

14.00 ontvangst in het Kijkhuis

14.15 Welkomstwoord door Michiel Tjepkema

14.30 Welkomstwoord door Res Publica

14.45 Masterintroductie door Michiel van Emmerik

15.00 Introductie film door Geerten Boogaard

15:30 Vertoning film All the Kings Men (1949)

17:45 Einde film

18:00 Inloop en borrel in de tuin van Café Olivier

18:30 Welkomstwoord door Job Cohen en speeddaten georganiseerd door Res Publica

19:00 Aanvang BBQ

Het adres van Het Kijkhuis is Vrouwenkerkkoorstraat 9 in Leiden. Café Olivier vindt u op Hooigracht 23 in Leiden.

Voor alumni van de afdeling Staats- en bestuursrecht kost de barbecue 19,-- (excl. servicekosten). Aanmelden en betalen