Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Conferentie van de European China Law Studies Association (ECLS)

Datum
donderdag 24 augustus 2017 - vrijdag 25 augustus 2017
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De jaarlijkse conferentie van de European China Law Studies Association (ECLS) is het meest vooraanstaande internationale academische forum voor de uitwisseling van informatie en inzichten over het recht van China, alsook een bron van onderzoekssamenwerking. Sinds haar oprichting in 2006 is de ECLS het centrale platform geworden voor academici en juristen die het Chinese recht bestuderen, ook vanuit vergelijkende en interdisciplinaire perspectieven. De conferentie van dit jaar in Leiden zal met name aandacht besteden aan de juridische hervormingen die zijn ingezet na het Vierde Plenum, en aan de rol van het recht in de economische en maatschappelijke ontwikkeling van China en haar regio.

Meer informatie op de ECLS website

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.