Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Astronomy on Tap

Datum
maandag 28 augustus 2017
Tijd
Serie
Astronomy on Tap
Locatie
Grandcaf├ę De Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS Leiden

Kom naar Astronomy on Tap in Leiden! In heel wat steden in de wereld staat Astronomy on Tap garant voor praatjes door sterrenkundigen, gecombineerd met een quiz en spelletjes, in de informele omgeving van een lokale kroeg. Astronomy on Tap wordt georganiseerd door wetenschappers verbonden aan de Sterrewacht van de Universiteit Leiden. De voertaal op alle evenementen is eenvoudig Engels, met aandacht voor wie de taal minder vloeiend spreekt. De avonden vinden plaats in De Burcht en zijn gratis te bezoeken. Iedereen is welkom.

Meer informatie op de Facebook-pagina van Astronomy on Tap

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.