NN Urban Trail Run

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Na de succesvolle eerste editie van de NN Den Haag Urban Trail keert het populaire evenement terug op zondag 2 juli met een vernieuwd parcours. De eerste locaties waar de deelnemers doorheen lopen zijn bekend gemaakt: Nieuwspoort, Het Paard van Troje, het Haagsch Historisch Museum en onze eigen locatie Wijnhaven.

Wat is een Urban Trail?
Een Urban Trail is een hardloopevenement, maar dan anders. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de unieke ervaring van het stedelijke parcours. Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen wedstrijduitslag. Er ligt een parcours dat de lopers leidt langs, of zelfs door, unieke stedelijke locaties, gebouwen en monumenten. Het is laagdrempelig met focus op beleving van de stedelijke omgeving. Na de finish is er een ontbijt samen met alle lopers.

De inschrijving voor de Urban Trail Den Haag is inmiddels geopend. Inschrijven kan via de website