Alumni-activiteit

Rapenburg 73
Leiden
Entree balie

Bent u afgestudeerd chemicus? Vindt u het leuk om weer eens als vanouds samen met het CDL op pad te gaan? Wilt u gebruik maken van ons platform van recentelijk en minder recentelijk afgestudeerden chemici? Dit is uw kans om samen met het Chemisch Dispuut Leiden naar de Hortus Botanicus te gaan.

Kosten: gratis voor buitenleden, €21,50 voor overige alumni
Aanmelden: abactis@chemischdispuutleiden.nl

Dit jaar staat het bezoek in het teken van kruiden en specerijen uit de hele wereld. De dag start met koffie en thee, waarna een interactieve lezing volgt. Vervolgens is er een rondleiding door de hortus om alle kruiden en specerijen daadwerkelijk te ontdekken. Na al deze indrukken staat er een drankje klaar bij café de Keyzer, ongeveer twee minuten lopen vanaf de Hortus Botanicus.

Buitenlidmaatschap
Wij bieden daarnaast voordelig buitenlidmaatschap aan, waarmee u gratis kunt deelnemen aan de activiteiten. Voor €25,- per jaar kunt u genieten van twee buitenledenborrels en een buitenledenactiviteit en ontvangt u een Chimica speciaal voor buitenleden. Voor meer informatie of om u direct aan te melden kunt u contact opnemen met  buitenlidmaatschap@chemischdispuutleiden.nl