VSNU-Café: De universitaire campus nu en in de toekomst

27 juni 2017
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Spaanse Trappen

Sprekers

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden zijn van harte uitgenodigd bij het VSNU-Café over de universitaire campus nu en in de toekomst. Alexandra den Heijer (universitair hoofddocent Vastgoedmanagement TU Delft) gaat in op de belangrijkste bevindingen uit haar recente onderzoek CampusNL: investeren in de toekomst. De gebruikers van de campus - studenten en wetenschappers - en wethouder Joris Wijsmuller (Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur) gaan met elkaar in gesprek over het belang en de toekomst van de universitaire campus. Welke invloed hebben digitalisering en internationalisering op de campus? Is de campus wel toekomstbestendig?

Programma en aanmelden

16.00 uur - inloop & gelegenheid om de locatie Wijnhaven te bezichtigen
16.30 uur - start programma VSNU-Café
18.00 uur - netwerkborrel

Zorg dat u zich tijdig aanmeldt, want het aantal beschikbare plekken is beperkt. U kunt zich hier aanmelden. Mocht u zich al aan de hand van de save the date hebben aangemeld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.

Bereikbaarheid

Wij adviseren u om met het openbaar vervoer te komen, de universiteit heeft geen parkeerplekken. Betaalde parkeerplaatsen zijn er bijvoorbeeld aan de Turfmarkt en het Plein. U kunt hier uw route plannen.

Voor meer informatie over het VSNU-Café kunt u terecht bij Danny Groenenberg, via groenenberg@vsnu.nl