Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Verdiepingscursus Staatssteun 2017

Datum
vrijdag 9 juni 2017 - vrijdag 16 juni 2017
Locatie

Leiden

Staatssteunvragen spelen in de praktijk in tal van situaties. Denk onder meer aan gebieds- en projectontwikkeling, (Europese) subsidies, fiscaliteit en onderzoek- en ontwikkeling. Het staatssteunrecht is nog volop in ontwikkeling. De Verdiepingscursus staatssteun biedt u een actueel overzicht en gronding inzicht in de meest recente ontwikkelingen op diverse deelgebieden van het staatssteunrecht. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden de mogelijkheden en de grenzen van het materiƫle en procedurele staatssteunrecht behandeld. De cursus zal worden gegeven door docenten die allen experts zijn in hun vakgebied en ervaren in zowel wetenschap als praktijk. Vrijwel allen zijn verbonden aan de Leiden Expert Group on State Aid (LEGSA) van de Universiteit Leiden die in 2010 is opgericht om kennis en expertise op het terrein van staatssteun ten behoeve van onderwijs en onderzoek te bundelen.

Verdiepingscursus Staatssteun 2017

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.