Studievoorlichting

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Ben je aankomend eerstejaarsstudent Geschiedenis, Filosofie, International Studies of één van de andere opleidingen van de faculteit der Geesteswetenshappen? Heb je nog vragen over de studie van je keuze? Kom dan op 16 juni naar de speeddate van de opleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Ook als je nog twijfelt over je studiekeuze ben je van harte welkom. Ben je uitgenodigd naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld? Dan is het helemaal belangrijk om te komen!

Mocht de uitkomst van de vragenlijst bij de studiecoördinator tot vragen leiden dan krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de speeddatemiddag.

De speeddate vindt plaats op vrijdag 16 juni 2017 van 11.00 tot 14.00 uur.

Je kunt je online inschrijven zodat je een speeddate kan inplannen met de studiecoördinator van je opleiding. Volg daarbij de volgende simpele stappen:

1. Klik rechtsboven op de opleiding van je keuze.

2. Hier zie je de beschikbare tijden, klik de gewenste tijd in.

3. Nu krijg je een scherm te zien waarin je moet inloggen, klik op inloggen.

4. Vul minimaal een emailadres en wachtwoord in.

5. Klik op de link in de bevestigingse-mail, vul het wachtwoord in en bevestig jouw speeddate.