Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur | Concert

PM- concert Lokhorstkerk

Datum
donderdag 29 juni 2017
Tijd
Locatie
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Op donderdag 29 juni 2017 kunt u in de Lokhorstkerk in Leiden genieten van het maandelijkse PM-concert. Vanavond is het laatste concert van dit schooljaar. De musici die spelen, combineren allen een academische studie aan de Universiteit Leiden met een minor aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zij volgen het driejarige programma ‘Practicum Musicae’ (PM). PM is ontwikkeld door de Leiden University Academy of Creative and Performing Arts (ACPA). 

ACPA: onderwijs en onderzoek in de kunsten
ACPA, een instituut van de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden, richt zich op artistiek onderzoek. Daarnaast biedt ACPA kunstonderwijs en academische keuzevakken: voor studenten van de Universiteit Leiden én studenten van de Hogeschool der Kunsten Den Haag (het Koninklijk Conservatorium en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten).
www.universiteitleiden.nl/acpa

Het programma volgt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.