Congres/symposium

Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden

Graag willen we alle scholieren die zich voor de opleiding Informatica & Biologie hebben aangemeld uitnodigen om deel te nemen aan “Meet Informatica & Biologie Leiden” op vrijdag 16 juni. Tijdens deze dag kom je als toekomstige student Informatica & Biologie meer te weten over je studietijd,  kun je nader kennis maken met de omgeving van de opleiding en je toekomstige medestudenten en docenten alvast ontmoeten.

Iedereen ontvangt te zijner tijd een persoonlijke uitnodiging van de opleiding voor Meet Informatica & Biologie Leiden. In deze uitnodiging zal ook vermeld staan hoe je je voor dit evenement kunt aanmelden.

Tevens zal iedereen die zich voor Informatica & Biologie heeft ingeschreven door de opleiding worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.