Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Mensenrechten in de praktijk: Een aanhoudende uitdaging

  • Professor Barbara Oomen
Datum
vrijdag 16 juni 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Building
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A051

Op vrijdag 16 juni aanstaande zal Prof. Barbara Oomen de laatste Leiden Socio-Legal Lecture verzorgen. Haar lezing, die open staat voor medewerkers en studenten, vindt plaats van 13.15 – 15.00 (dit is inclusief Q&A) in zaal A 0.51 van het KOG. Barbara is als hoogleraar Sociology of Human Rights verbonden aan de Universiteit Utrecht en ontving recent een van de prestigieuze NWO VICI beurzen voor haar project 'Cities of refuge: local authorities and the human rights of refugees in Europe'.

Meer informatie over de lezing en over Barbara Oomen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.