Congres/symposium

HUBspot
Langegracht 70
2312 NV Leiden

Met dit evenement biedt de Universiteit Leiden een platform om kennis, best practices en contacten uit te wisselen tussen degenen die studenten helpen om zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Wat verwachten huidige en toekomstige werkgevers van afgstudeerde studenten? Welke unique selling points biedt iemand die aan de Universiteit Leiden heeft gestudeerd? Met wie neem je contact op over stages of andere mogelijkheden? Bedoeling van de bijeenkomst is om duurzame samenwerking tussen unversiteit en werkgevers te bevorderen en concrete plannen te ontwerpen die het voor studenten mogelijk maken de overgang van studie naar arbeidsmarkt te maken.

Voor wie?

Dit is evenement is bedoeld voor studenten, bestuurders and medewerkers van de Universiteit Leiden en externe werkgevers. Alleen voor genodigden.

15:00 - 15:30

Opening door de Universiteit Leiden & HUBspot

15.30 - 16:30

Inspiratiesessies