Kunst en Cultuur

Filmwedstrijd Student & Stad

1 mei 2017 - 21 juni 2017

Leiden

Wat maakt Leiden tot de leukste studentenstad van Nederland?  Maak een filmpje, zet Leiden in de spotlight en maak kans op de hoofdprijs van 1500,- euro!

De filmwedstrijd Student en Stad is een initiatief van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV), Leiden Marketing, Gemeente Leiden en de Universiteit Leiden. Studenten en oud-studenten, van zowel de Universiteit als de Hogeschool, krijgen de kans om hun visie op studentenstad Leiden te laten zien door middel van een filmpje.

Tot en met 21 juni 2017 kunnen studenten hun filmpje over Leiden als studentenstad inzenden. Een vakkundige jury bepaalt uiteindelijk welke filmpjes er worden vertoond tijdens de finale op 5 juli in het Trianon. Aan het einde van de avond krijgt de winnaar een cheque van 1500 euro. Ook voor de tweede en derde plek is er een geldprijs van resp. 350 en 150 euro. Daarna wordt dit filmpje overal gebruikt om iedereen te laten zien waarom Leiden de allerleukste studentenstad van Nederland is!

Enthousiast geworden? Ga aan de slag en stuur uiterlijk 21 juni je filmpje in.

Bekijk de criteria!