Universiteit Leiden

nl en

Lezing

FGGA Research Seminar: Modes of network governance revisited. Assessing their prevalence, promises and limitations

  • Patrick Kenis
Datum
donderdag 1 juni 2017
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
3.64

In dit seminar zal Patrick Kenis governance benaderen vanuit een netwerkperspectief. Onderzoek naar netwerk governance onderscheidt drie manieren van netwerk governance: shared governance, lead governance en de administratieve netwerkorganisatie. In het seminar bekijkt professor Kenis deze netwerkmanieren opnieuw en bespreekt hij de omstandigheden waaronder zij voorkomen, de eventualiteiten die hun effectiviteit bepalen en hun beperkingen. 

Voor meer informatie over Patrick Kenis zie Engelse website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.