Alumni-activiteit

Bezoek Schemerstad met de Leidse Alumnivloot

2 juni 2017
De prachtige Leidse grachten

UPDATE: We hebben een wachtlijst opgesteld: al hebben we het maximum aantal alumni op onze vloot bereikt, we weten dat er altijd alumni zijn die in de dagen ervoor aangeven toch verhinderd te zijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden van eventueel beschikbare plekken? Stuurt u ons via deze link een mail met uw gegevens en we nemen contact met u op zodra er plek is!

De Universiteit Leiden biedt ook dit jaar op vrijdagavond 2 juni aan 36 alumni een zitplaats in een speciale Leidse alumnivloot. Terwijl de duisternis invalt worden we, varend van de ene naar de andere openluchtlocatie, geconfronteerd met al wat het Leidse daglicht niet kan verdragen.

Schemerstad

Sinds 2010 vindt in Leiden jaarlijks het succesvolle Schemerstad plaats: een carrousel van boten die tijdens de schemering over de Leidse grachten vaart langs prachtige theaterstukken op bijzondere locaties.

Het publiek vaart langs vijf speciaal voor deze gelegenheid gemaakte voorstellingen. De vloot vaart van locatie naar locatie en als publiek volg je de voorstellingen vanuit de boot.

De Leidse alumnivloot

Laat je samen met andere Leidse alumni verrassen en charmeren door toneel, dans en zang en schemerlampjes. Immers: De leukste weg door Leiden is over het water! De Leidse alumnivloot bestaat uit twee boten exclusief voor Leidse alumni.

Om 20.30 uur wordt er bij het Academiegebouw verzameld voor de afvaart. Hier zullen we aan het einde van de avond (rond 23.45 uur) ook weer terugkomen.

Deelnemers ontvangen in de week voorafgaand aan het evenement de laatste details per e-mail.

Info en aanmelden

Vrijdagavond 2 juni 2017

Afvaart en terugkomst bij het Academiegebouw (Rapenburg 73, Leiden)

Exclusief voor Leidse alumni (slechts 36 plaatsen beschikbaar)

15 euro p.p. (inclusief hapjes en drankjes op de boot)

Maximaal 2 kaartjes per persoon
(na betaling wordt er contact opgenomen voor de gegevens van je mede-alumnus/na)

Aanmelding verloopt via Paylogic

Let op: Gezien de tijd van het jaar en het tijdstip waarop Schemerstad plaatsvindt, kan het fris en nat zijn. Neem dus warme, waterbestendige kleding mee.

Bezoek de website van Schemerstad voor meer informatie het programma en een terugblik op vorige jaren.