Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Spring event: Health, Prevention and the Human Life Cycle

Datum
30 mei 2017
Tijd
Bezoekadres
Poortgebouw
Rijnsburgerweg 10
2333 AA Leiden
Zaal
Congreszaal

Bent u ook aanwezig bij het Spring Event?

Het evenement wordt georganiseerd door het profileringsgebied  ‘Health, Prevention and the Human Life Cycle’, dat een samenwerkingsverband tussen de medische en sociale wetenschappen omvat.  Het heeft als belangrijk doel om onderzoekers uit verschillende hoeken met elkaar in gesprek te brengen. U bent van harte uitgenodigd om mee te discussiëren.

De wetenschappers gaan het hebben over onderwerpen zoals jongeren, ouderen en lichamelijk onverklaarbare symptomen. Zijn patiënten die bijvoorbeeld last hebben van onverklaarbare symptomen vroeg op te sporen? Ook heeft de onderzoeksgroep data verzameld van 400.000 patiënten. Deze ELAN-infrastructuur wordt ingezet tijdens meerdere, interdisciplinaire onderzoeken.

Posterpresentaties welkom, indienen vóór 19 mei.

Meer info 

Sytske van Bruggen: s.van_bruggen@lumc.nl 

Nieuwsgierig geworden?

U kunt bij het Spring Event aanwezig zijn. Dan moet u zich wel even aanmelden .

Aanmelden voor het Spring event