Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Mini-leergang

Enquêterecht volgens de Ondernemingskamer

Datum
9 mei 2017 - 16 mei 2017
Toelichting
In het nieuwe kantoorpand van NautaDutilh te Amsterdam (9 mei) en van NautaDutilh te Rotterdam (16 mei)
Bezoekadres
NautaDutilh
Beethovenstraat 400
1000 JC Amsterdam

Dinsdag 9 en 16 mei 2017 van 14.30 tot 21.45 uur wordt in het nieuwe kantoorpand van NautaDutilh te Amsterdam (9 mei) en van NautaDutilh Rotterdam (16 mei) de jaarlijkse mini-leergang Enquêterecht aangeboden. De enquêteprocedure is uitgegroeid tot hét middel om de Ondernemingskamer te laten ingrijpen in en beslissen over kwesties aangaande het beleid en de gang van zaken binnen rechtspersonen. Daarmee voorziet het enquêterecht in een toenemende behoefte. Afgevraagd kan worden of dit middel zijn doel dreigt voorbij te schieten. In deze, samen met NautaDutilh georganiseerde, mini-leergang zullen prominente sprekers uit de Ondernemingskamer, de advocatuur en de wetenschap actuele kwesties uit de eerste en tweede fase van de enquêteprocedure inleiden en samen met de deelnemers in een interactieve setting verder uitdiepen. Deze twee cursusdagen zijn als leergang en per dag(deel) te volgen.

Mini-leergang 'Enquêterecht volgens de Ondernemingskamer'