Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Migratie in Europa: Hoe ervaren migranten het recht?

  • Dr. Agnieszka Kubal
Datum
vrijdag 12 mei 2017
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Building
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A051

Op vrijdag 12 mei zal Agniezka Kubal (Centre for Social-Legal Studies, Oxford) een lezing verzorgen in de Leiden Socio-Legal Series. Agnieszka heeft de afgelopen jaren uitvoerig onderzoek gedaan naar en onder miganten. Hierbij stond voor haar steeds de vraag centraal hoe migranten het recht ervaren in de landen waar zij zich – na om een veelheid van redenen uit hun geboorteland weggetrokken te zijn – uiteindelijk vestigen. Kubal heeft in verschillende Europese landen onderzoek gedaan, maar heeft specifieke kennis over de Russische context.

Meer informatie over de lezing en de spreker (in het Engels)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.